СЪОБЩЕНИЕ ОТ УС НА НКФББ

СЪОБЩЕНИЕ

Управителния съвет на НКФББ, уведомява всички членове и заинтересовани лица, че на

проведеното Редовно годишно Общо събрание на 03. 10. 2020 год. бяха взети следните

решения:

1. Приет бе отчета за дейността на сдружението от 01.01.2019 год. до 31. 12. 2019 год.

2. Приема Финансовия отчет на НКФББ за периода от 01.01.2019 год. до момента, като се    дава отсрочка, да се изпрати на всички членове в рамките на 30 дни от датата на събранието.

3. Приема Отчета на ОРД за периода от 01.01.2019 г до момента

4. Прием бюджета за 2020 г. на НКФББ със следните предложения:

1. Имайки предвид неблагоприятните епидемиологичните условия свързани със COVID -19, ако те позволяват,  да бъде организирана  специализирана изложба за породата Френски Булдог до края на годината.

5. Промяна  на Устава на НКФББ:

1. Промяна на чл.15 от цитирам: „В течение на 30 (тридесет) календарни дни след подаване на молбата за членство, всеки клубен член може да направи писмено мотивирано обосновано и адресирано до Председателя на УС възражение срещу приемането.”, на цитирам:
 „Чл. 15. ал.1  В 14 (четиринадесет) дневен срок  Председателят на клуба уведомява всички членове за постъпила Молба за членство, чрез изпращане на и-мейл на официалната електронна поща на клуба.
Чл. 15. ал.2.  В течение на 16 (шестнадесет) календарни дни след като се запознае   с молбата за членство, всеки клубен член може да направи писмено мотивирано обосновано и адресирано до Председателя на УС възражение срещу приемането.

2. Промяна на чл.17 от :
„Чл.17.Молбата се предлага от Председателя на заседание на Управителния съвет за вземане на решение, относно приема в НКФББ на кандидата, който я разглежда задължително в едномесечен срок след изтичане на срока по чл.15. Приемането на членовете става с явно гласуване и обикновено мнозинство.” на цитирам:
„Чл.17.ал. 1. В случай, че няма постъпило писмено възражение от член на клуба, кандидата за членство бива приет автоматично чрез обявление от Председателя на клуба на официалната интернет страница в 14 (четиринадесет) дневен срок.
Чл.17 ал.2. В случай на възражение от член на клуба,  молбата се предлага от Председателя на заседание на Управителния съвет за вземане на решение, относно приема в НКФББ на кандидата, който я разглежда задължително в едномесечен срок след изтичане на срока по чл.15. Приемането на членовете става с явно гласуване и обикновено мнозинство.”

2. Промяна на чл. 22.
Добавя се точка з), която гласи:
Всеки новоприет член няма право да гласува 3(три) години от датата на приемането му за промени в  Устава и Правилника за развъдна дейност на НКФББ  и 3 (три) година за промени в УС.

6. Приета бе промяна в Правилника за селекция и развъждане на НКФББ:

– Промяна  в  глава  IV т. 4 Записване в Селекционно  Развъдната Книга (СРК), т. В, да имат най- малко 3(три) отлични оценки от изложба или експертни оценки.

7. Прието и прочетено писмо от Лидия Михайлова и сведено до знанието на всички членове.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Информация

Публикувано на 17.10.2020 от в Uncategorized.